AS Roma har ifølge spansk medie stor interesse, i at forstærke truppen med en spiller fra La Liga.

Af Lasse D. Drescher

Football Espana skriver at Serie A-storklubben AS Roma jagter en forstærkning, til deres midtbane. Det er den franske midtbanespiller Steven N’Zonzi som sættes i forbindelse, med et skifte til den italienske storklub.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Den 29-årige Sevilla-spiller har længe været rygtet væk fra Sevilla, det har dog aldrig endt ud i en afsluttet handel. Nu tyder det på at Serie A-storklubben AS Roma har stor interesse, i at sikre sig N’Zonzi.

AS Roma skulle stå klar til at byde omkring 185.000.000 kroner, på den franske midtbanespiller. Dog forlyder det sig at La Liga-klubben Sevilla, kræver 225.000.000 kroner før de vil lade Steven N’Zonzi forlade klubben.

Sevilla skulle allerede have fundet nogle kandidater, som de kan hente til klubben hvis de lader Steven N’Zonzi forlade klubben. Spillere som er oppe og vende for Sevilla er ifølge mediet Dennis Praet fra Sampdoria, Sander Berge fra Genk og Tiemoue Bakayoko fra Chelsea.

Den italienske storklub AS Roma er dog ikke den eneste klub som viser interesse, i den franske midtbanespiller. FC Barcelona og andre europæiske storklubber har tidligere været sat i forbindelse med den franske midtbanespiller.

AS Roma jagter forstærkninger til holdet

Steven N’Zonzi var med det franske landshold ved VM-slutrunden i Rusland. N’Zonzi fik ikke vildt meget spilletid, men han kom da på banen, også i finalen, og fik vist hvad han kunne. Det franske landshold endte med at vinde VM-finalen over det kroatiske landshold.

AS Roma har ifølge mediet planer, om at forstærke deres trup frem mod den kommende sæson. Da de gerne vil tilbage til at være en af de største klubber i italiensk fodbold og kæmpe med om titlen.

Læs også: AC Milan vil tilbage til toppen: Jagter to forstærkninger