Den 21-årige Manchester United-profil Anthony Martial rygtes ifølge et engelsk medie væk, fra den engelske klub og mod en Serie A-storklub. 

Af Lasse D. Drescher

Mediet Teamtalk skriver at Serie A-storklubben AS Roma har planer om at handle ind, hos Premier League-storklubben Manchester United. Italienerne skulle have stor interesse i den franske kantspiller Anthony Martial.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Den 21-årige franskmand har tidligere været rygtet væk fra Old Trafford, eftersom at José Mourinho ikke ville bruge ham. Det gjorde portugiseren tydeligt i pressen, men nu har Martial udtalt at han bliver i Manchester.

Anthony Martial skiftede tilbage i 2015 fra Ligue 1-klubben AS Monaco, til Manchester United. ‘De Røde Djævle’ betalte dengang omkring 300.000.000 kroner for det franske talent. Det er efterhånden blevet til 56 Premier League-kampe og 15 mål.

AS Roma forventes også at skulle ud og handle ind, eftersom at de har solgt to af deres profiler. Mohamed Salah har taget turen til Merseyside-klubben Liverpool. Den tyske midtstopper Antonio Rüdiger har også forladt Rom, og er taget til Chelsea.

Kan Serie A-klubben sikre sig franskmanden?

AS Roma står ifølge mediet klar med omkring 250.000.000 kroner, i håbet om at de kan sikre sig den 21-årige franskmand.

Teamtalk skriver samtidig, at Martial dog godt kunne være en færdig mand hos Manchester United. Eftersom de lige har hentet Romelu Lukaku til Old Trafford. Men det forventes ikke at det vil blive et problem, eftersom Lukaku er angriber.

Læs også: 4 unge spillere Dortmund bare SKAL købe fra Ajax