AS Roma-spilleren er ifølge italiensk medie eftersøgt, at to spanske klubber. Klubberne som viser interesse er Valencia og Villarreal.

Af Lasse D. Drescher

Den 30-årige argentinske kantspiller, Diego Perotti, rygtes væk fra den italienske storklub AS Roma. Der er ifølge det italienske medie, Calciomercato, stor interesse fra to spanske klubber. De spanske storklubber som viser interesse er Valencia og Villarreal.

(Photo by Kent Horner/Getty Images)

I sommers var Diego Perotti rygtet væk fra AS Roma, og mod de to førnævnte spanske klubber. Nu lyder meldingen på at Diego Perotti formentlig kunne være på vej væk til januar, til netop en af de to spanske klubber.

Der meldes dog ikke noget om hvad den 30-årige argentiner vil koste, at hente væk fra den italienske storklub. Dog tyder det meste på at han formentlig vil forlade klubben. Tilbage i 2016 forlod Diego Perotti den italienske klub Genoa, for at skifte til netop AS Roma.

Ifølge siden Transfermarkt er Diego Perotti i øjeblikket værdisat til omkring 150.000.000 kroner. Dog forventes prisen godt at kunne stige, såfremt at begge de spanske klubber fortsat har stor interesse i den argentinske kantspiller.

Da det så kan ende ud i en kamp, om hvem der vil betale mest for at sikre sig Diego Perotti. AS Roma vil formentlig gøre hvad de kan, for at sikre sig så mange penge som muligt, hvis altså de vælger at sælge 30-årige Diego Perotti.

Er et AS Roma-exit en god mulighed for Perotti?

Perotti var en profil hos Sevilla tilbage i perioden 2009 til 2014. I den periode var han en enkelt sæson udlejet til hjemlandet, hvor Boca Juniors ønskede at afprøve Perotti i en sæson. Så i perioden 2014 til 2016 var Diego Perotti hos Genoa.

Efter tiden hos Geno tog Diego Perotti så til AS Roma, hvor han har spillet lige siden. Dog tyder det meste på at Perotti er på vej væk fra AS Roma.

Læs også: 5 spillere der stadig er hjemsøgt af fejl på fodboldbanen