Den velspillende målmand Alisson Becker, kan ifølge engelsk medie være på vej væk fra AS Roma. Da der er interesse fra de to storklubber Liverpool og Real Madrid.

Af Lasse D. Drescher

Liverpool og Jürgen Klopp er ifølge Daily Star stadig på jagt, efter en solid målmand til at vogte buret. Specielt AS Roma-målmanden Alisson Becker har været sat i forbindelse med den engelske storklub, men der er en anden klub som også viser interesse.

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Den anden klub er så i Liverpools tilfælde en skidt konkurrent, da det er den spanske storklub Real Madrid. Hvis man kigger på hvilke trofæer og muligheder de to klubber kan tilbyde, så er Madrid nogle trin foran Liverpool.

AS Roma-målmanden Alisson Becker har været velspillende i denne sæson, og derfor har han tilspillet sig stor interesse. Det engelske medie påpeger dog at de ikke forventer at se Alisson skifte til Premier Leage-storklubben.

Grunden til det er at når Real Madrid og Liverpool viser interesse, så vil mere eller mindre alle ifølge mediet, vælge at skifte til Real Madrid. Så før der overhovedet er gang i nogle forhandlinger, er Real Madrid altså allerede foran.

Den 25-årige brasilianske målmand er ifølge mediet værdisat til omkring 590.000.000 kroner. Real Madrid vil gerne ud og finde en solid erstatning, til Keylor Navas som man i længere tid har prøvet at erstatte.

Formår Liverpool at få løst deres problem?

Hos Liverpool er problemerne på målmandsposten dog noget større, ifølge mediet. Liverpool har nemlig de to målmænd Simon Mignolet og Loris Karius. Problemet er bare at der som sådan ikke er nogle af målmændende som står tæt på fejlfrit.

Eftersom at Liverpool gerne vil kæmpe med om trofæer og titler, så kræver det jo at de også får et solidt forsvar og en målmand, som kan holde modstanderen væk. Liverpool har forstærket forsvaret med Virgil van Dijk, så derfor mangler de nu målmandsposten.

Læs også: Liverpool jagter velspillende Real Madrid-stjerne