Real Madrid-profilen Luka Modric rygtes ifølge engelsk medie væk. Der er stor interesse fra Premier League-storklubben Liverpool.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Soccersouls skriver at Premier League-storklubben Liverpool, har stor interesse i en Real Madrid-spiller. Det er den 32-årige kroatiske midtbanespiller Luka Modric, som nu rygtes væk fra Estadio Santiago Bernabeu.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Mediet melder samtidig at de ikke er så sikre på, at Luka Modric forlader Real Madrid. Grunden til det er at den kroatiske midtbanespiller er super velspillende, og så er han blandt verdens bedste på hans position.

Luka Modric får super meget spilletid, og han kæmper hver eneste sæson med om Champions League-titlen og La Liga-titlen. Det er fordi han spiller hos den spanske storklub Real Madrid, og helt de samme ting kan Liverpool ikke love.

Liverpool kæmper nemlig for, at komme i toppen af Premier League. Og i denne sæson er de nået langt i Champions League, men hvis man sætter de to klubber op mod hinanden i disse år. Så er Real Madrid bare en del længere fremme end Liverpool.

Den 32-årige kroatiske midtbanespiller er ifølge det engelske medie, værdisat til omkring 450.000.000 kroner. Det er en pris som Premier League-storklubben kan overkomme at betale, men det forventes ikke at Real Madrid har planer om at sælge Luka Modric.

Ser vi kroaten i Premier League endnu engang?

Luka Modric har tidligere vist sig frem i Premier League, da han spillede for Liverpools konkurrent Tottenham. Luka Modric spillede sammen med en anden Real Madrid-profil hos Tottenham, nemlig den walesiske stjerne Gareth Bale.

Så derfor må man sige at Liverpool formentlig har pengene, til at kunne hente den kroatiske profil til Anfield. Men om så Luka Modric ønsker at forlade den spanske varme, for kulden i England er der meget tvivl om.

Læs også: Jurgen Klopp er ikke skuffet, Jurgen Klopp er sur og rasende! Kampen mellem Everton og Liverpool er rykket ÉN dag