AS Roma-stjerne rygtes ifølge italiensk medie væk, og der er stor interesse fra direkte konkurrent.

Af Lasse D. Drescher

Den 30-årige AS Roma-profil Radja Nainggolan rygtes endnu engang væk, fra den italienske storklub. Der er stor interesse i den belgiske midtbanespiller far en kinesisk klub, og den italienske storklub Inter Milan.

(Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

Nainggolan har længe været en af de store profiler, hos den italienske klub. Dog tyder det meste på, at han er på vej væk fra AS Roma. Det meldes nu ifølge Calciomercato, at Radja Nainggolan gerne vil samarbejde med en tidligere træner, hos Inter Milan.

Luciano Spalletti var i sæsonen 2016-2017 træner, hos den italienske klub AS Roma. Det tyder på at Nainggolan godt kunne lide samarbejdet, med Spalletti, og derfor gerne vil fortsætte hos Inter Milan.

Radja Nainggolan forventes ifølge Calciomercato, at koste omkring 260.000.000 kroner, og det forventes at Inter Milan gerne vil betale prisen. Inter skulle endda være så interesseret i Radja Nainggolan, at de også vil inkludere en spiller i handlen.

De spillernavne der har været oppe og vende, har ifølge mediet været Antonio Candreva, Joao Mario, Matias Vecino. Dog er AS Roma-direktøren Monchi ikke så glad, for de spillere som Inter Milan skulle tilbyde.

Det bliver ikke nemt at sikre sig AS Roma-stjernen

AS Roma skulle ifølge mediet, have stor interesse i at sikre sig en af førsteholdsspillerne fra Inter Milan. Det står dog rimelig klart, at alt efterhånden tyder på at Radja Nainggolan, er på vej væk fra AS Roma.

Hvad der er resulteret i at han ikke vil fortsætte hos den italienske storklub vides ikke, men der må være sket noget. Da det hele er kommet ret pludseligt, understreger det italienske medie Calciomercato.

Læs også: Medie: Manchester United-stopper er på vej mod Premier League-konkurrent