Den 26-årige AS Roma-stjerne Kostas Manolas forventes at underskrive kontrakt med den italienske storklub. Der vil komme en frikøbsklausul inkluderet i kontrakten, men den er ifølge italiensk medie overraskende lav.

Af Lasse D. Drescher

Den velspillende AS Roma-midtstopper Kostas Manolas har i en lang periode værety rygtet væk, fra den italienske storklub. Det har primært været Premier League-storklubber, som har vist stor interesse i midtstopperen.

(Photo: Getty Images)

Den 26-årige græske midtstopper har tidligere været rygtet specielt mod Premier League-storklubberne Manchester United og Chelsea. Det meldes i øjeblikket at AS Roma er tæt på at nå til enighed med Manolas, om en kontraktforlængelse.

Grunden til at der nu bliver meldt ud, at de to Premier League-klubber kan jagte Manolas igen er grundet en henholdsvis lav frikøbsklausul. Frikøbsklausulen lyder ifølge Calciomercato på omkring 245.000.000 kroner.

Hvis man skal kunne hente Kostas Manolas væk fra AS Roma, skal man kunne opfylde prisen som blev nævnt før. Samtidig med at klubben ikke kan befinde sig i Serie A, så det er altså kun klubber udenfor italiensk fodbold som kan hente Manolas til klubben.

Køber Manchester United endnu en defensiv forstærkning?

Manchester United brugte i løbet af sommeren en del penge, på at hente den svenske midterforsvar Victor Lindelöf til klubben. Klausulen på Kostas Manolas er lavere end prisen United betalte for Lindelöf.

Derfor må det understreges, at det ikke ligefrem er en handel som Manchester United ikke har råd til. Dog må man overveje om Manolas er manden José Mourinho har brug for.

Læs også: Uventet drejning: Chelsea-stjerne rygtes mod tyrkisk fodbold