Chelsea-angriberen Diego Costa er i en lang periode blevet rygtet væk, fra den engelske storklub. Nu melder engelsk medie ud, at der er stor interesse i Diego Costa fra den tyrkiske storklub Fenerbahce.

Af Lasse D. Drescher

Den 28-årige spanske Chelsea-angriber Diego Costa er som alle efterhånden ved, ikke ligefrem ønsket hos Chelsea af den italienske træner. Det er Antonio Conte som har gjort det klart, at Diego Costa ikke har den store fremtid på Stamford Bridge.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

For nyligt blev der skrevet at Diego Costa kunne være på vej tilbage til spansk fodbold. Det er netop Diego Costas tidligere klub Atletico Madrid som skulle have stor interesse i at hente angriberen tilbage til klubben.

Det er det engelske medie som melder om historien. Det tyrkiske transfervindue lukker først i fredag, og derfor kan der stadig forekomme en handel. Det engelske medie Clubcall melder også om noget yderst spændende.

Klubben som viser stor interesse i den 28-årige Chelsea-stjernen, er den tyrkiske storklub Fenerbahce.

Chelsea ønsker at Costa forlader klubben

Det som mediet fortæller er at Chelsea skulle være klar til at betale omkring 75 procent, af Diego Costas lønninger. Bare for at få sikret sig at Diego Costa forlader Premier League-storklubben.

Dog må der stilles spørgsmålstegn ved hvor længe Chelsea så vil betale lønningerne. Samtidig må der vel også komme en eller anden form for betaling fra den tyrkiske klub, for at få fat i Diego Costa.

Læs også: Billede: Så vild er Zankas nye bolig