Mathias Zanka Jørgensen skiftede denne sommer fra de forsvarende danske mestre fra F.C. København til den nyoprykkede Premier League-klub, Huddersfield.

(Photo by Clint Hughes/Getty Images)

Et skifte fører som regel til, at man også skal flytte væk fra sin nuværende bopæl, og det har også gjort sig gældende for Mathias ’Zanka’ Jørgensen.

LÆS OGSÅ: Snyd: Køb IKKE dine billetter her!

I København havde Zanka også en fornem lejlighed, men med skiftet til Premier League tjener han flere penge end nogensinde før, og det skal naturligvis også afspejle sig i hans valg af bolig.

Derfor er han rykket ind i et stort hus i det engelske. Neymar har, som du kan læse mere om ved at klikke her, også fået sig en ny hybel, men Zanka giver den brasilianske stjerne baghjul.

Det er ikke Mathias ‘Zanka’ Jørgensens første udlandseventyr. For et par sæsoner skiftede vendte han atter hjem til F.C. København efter et par sæsoner i hollandske PSV Eindhoven uden den store succes.

Han fik dog sin form tilbage hos den danske hovedstadsklub, og derfor er han atter rejst til udlandet for at spille bold.

LÆS OGSÅ: Denne spiller har solgt flest trøjer i Premier League