AS Roma-stjerne rygtes mod to klubber. Den ene er en Serie A-konkurrent, og den anden er en velhavende kinesisk klub.

Af Lasse D. Drescher

AS Roma-profilen Radja Nainggolan rygtes ifølge Football-Italia væk, fra den italienske storklub. Der skulle være stor interesse i belgieren, fra Serie A-konkurrenten Inter Milan, og fra en kinesisk klub som formentlig har mange penge.

(Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

Radja Nainggolan er efterhånden blevet 30 år, og derfor kunne det være på tide, at AS Roma solgte belgieren. Da de formentlig stadig kan få et solidt beløb, for den hårdtarbejdende midtbanespiller.

Prisen som Radja Nainggolan ifølge mediet forventes at koste, ligger på omkring 225.000.000 kroner. Den kinesiske klub som viser interesse, er ifølge mediet Guangzhou Evergrande, hvor den italienske træner Fabio Cannavaro er træner.

Det må forventes at AS Roma har mere interesse, i at sælge 30-årige Nainggolan, til den kinesiske klub frem for Serie A-konkurrenten. Da Inter Milan jo er en direkte modstander i ligaen, hvor Guangzhou Evergrande ikke rigtig spiller nogen rolle.

Men omvendt, hvis så Nainggolan  vil forstætte, med at spille på et bedre niveau, så skal det ikke være Kina. Tiden må vise, hvor vi kommer til at se den velkendte midtbanespiller, i den nærmeste fremtid.

Radja Nainggolan er til manges overraskelse, ikke blevet udtaget til den belgiske trup, som rejser til VM-slutrunden i Rusland. Nainggolan har været solid for AS Roma i denne sæson, hvor de nåede langt i Champions League, og sikrede sig en solid placering i ligaen.

Hvad vælger belgieren?

Så hvorfor der ikke er plads, til den solide Roma-stjerne vides ikke. Dog forventes det at den kinesiske klub vil tilbyde Radja Nainggolan, en markant større løn end Inter Milan. Da de er kendte for, at tilbyde absurd høje lønninger.

I sidste ende kan det blive et spørgsmål om, hvor vidt Nainggolan ønsker at spille på et højt nivea, eller om han ser mere glæde i en kæmpe løn.

Læs også: Manchester City har planen klar: Vil sikre sig Ajax-talent