Premier League-storklubben Manchester City viser stor interesse, i velspillende Ajax-talent.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-storklubben Manchester City, har ifølge mediet Sport360 stor interesse, i en ung forsvarsspiller. Det er den velspillende Ajax-midtstopper, Matthijs de Ligt som nu rygtes væk fra den hollandske storklub.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Den blot 18-årige hollandske stopper, har tidligere været rygtet væk fra Ajax Amsterdam. Dog kan det også være at det er for tidligt, at det unge talent, rejser væk fra Ajax, og mod en storklub som måske kan ende med at være for stor en udfordring.

Matthijs de Ligt har tidligere været rygtet mod den spanske storklub FC Barcelona. Grunden til det var at den hollandske stopper, har vist at han er god med fødderne, og derfor mener mange han er oplagt til FC Barcelona.

I den seneste tid har Premier League-klubben Manchester City dog, bragt sig på banen. Da det er tydeligt at Pep Guardiola gerne vil gøre truppen i forsvaret breddere. Det forventes at De Ligt kan være spilleren, som på lang sigt kan erstatte Vincent Kompany.

Vincent Kompany har nemlig længe været kaptajnen hos Manchester City. Nu er belgieren dog gang på gang blevet ramt, af en masse langvarige skader. Derfor kan Pep Guardiola ikke sætte alt sin tro på, at Kompany er solid og kan spille fast, da det ikke kan vides.

Derfor skal Manchester City ud og hente en spiller til klubben, som kan overtage Kompanys rolle på en måde. Således at Guardiola også får et større udvalg i forsvaret, til at kunne stille op med, så der kommer mere variation.

Prisen som Matthijs de Ligt på nuværende tidspunkt er værdisat til, ligger på omkring 450.000.000 kroner. Det er en pris, som man forventer at Manchester City kan betale, uden de store problemer.

Læs også: Bild: PL-storklub vil hente polsk målmaskine til klubben