Der er tydelig interesse fra en PL-storklub, i den velspillende Bayern München-stjerne.

Af Lasse D. Drescher

Det tyske medie Bild, skriver at Premier League-storklubben Chelsea, har en ny angriber i kikkerten. Det er den polske målmaskine, Robert Lewandowski, som af og til rygtes væk fra den tyske storklub Bayern München.

(Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

Robert Lewandowski har været velspillende både hos Borussia Dortmund, og hos konkurrenten Bayern München. Ifølge Bild står Robert Lewandowski noteret for 187 kampe, for Dortmund. I de kampe blev det til 103 scoringer og 43 assist.

Efter nogle solide sæsoner, gik turen så til Bayern München. Der har den polske stjerne spillet 195 kampe, hvor det er blevet til 151 scoringer og 35 assist. Så der er ingen tvivl om at Lewandowski er en af de bedste angribere, som man har set i Bundesligaen.

Prisen som det forventes, at Robert Lewandowski koster er dog rimelig høj. Den ligger ifølge BIld, på omkring 1.490.000.000 kroner. Det store spørgsmål er så, om det er en pris som Chelsea på nogen måde overveje, at betale.

Chelsea gik i sommers ud og hentede Alvaro Morata til klubben, men det har på ingen måde været en succes. Den spanske angriber har blot formået at lave 11 scoringer, og det er formentlig deror, at Chelsea jagter en ny angriber.

Hvem skal sende boldene i nettet, for Premier League-storklubben?

Premier League-storklubben hentede også Arsenals Olivier Giroud til klubben, som en indskifter og reserve, til netop Alvaro Morata. Dog har Chelsea for alvor brug for en angriber, som kan sende mange afslutninger ind i netmaskerne.

Hvis altså de gerne vil tilbage, i toppen af engelsk og europæisk fodbold. Men der er dog bare et stort spørgsmålstegn, ved om Robert Lewandowski han er manden. Da han jo er en sikker målscore, det ved vi, og har vi set, men han koster rigtig mange penge.

Læs også: Medie: AS Roma er millimeter fra Atalanta-stjerne