AS Roma er millimeter fra at sikre sig, en velspillende Atalanta-stjerne, hvis man skal tro italiensk medie.

Af Lasse D. Drescher

AS Roma har ifølge Football-Italia sikret sig en spiller. Det er en spiller som har foldet vingerne ud, hos en Serie A-konkurrent. Spilleren er Bryan Cristante, som har spillet for Atalanta, og nu tyder det på at han er millimeter fra et skifte, til AS Roma.

(Photo by Claudio Villa/Getty Images)

Den 23-årige italienske midtbanespiller har overrasket mange, med hans solide præstationer i denne sæson. Mediet skriver at Cristante skal mødes med repræsentanter fra AS Roma i dag, og i morgen er det så lægetjek.

Prisen som mediet forventer, at Bryan Cristante vil koste, ligge på omkring 235.000.000 kroner. Det meldes samtidig at AS Roma gør klogt, i at handle så hurtigt som muligt. Da de ikke er den eneste storklub, som viser interesse i den unge italiener.

AS Roma skulle møde konkurrence fra to Serie A-konkurrenter, nemlig Juventus og Inter Milan. Dog tyder det hele på at AS Roma er nogle skridt foran, de to andre klubber. Såfremt at rygterne om at Cristante skal til lægetjek i morgen, er sande.

Flere klubber har i løbet af sæsonen, fået øjnene op for den unge Bryan Cristante. De fleste ser Cristante, som en af fremtidens store midtbanespillere i italiensk fodbold, hvis han fortsætter den udvikling som han har gang i, på nuværende tidspunkt.

Får AS Roma endnu en solid sæson?

Football-Italia understreger samtidig, at det tyder på at AS Roma vil forstærke truppen, til den kommende sæson. AS Roma havde en god sæson, og det vil de formentlig gøre hvad de kan, for at arbejde videre på.

Eftersom at de for alvor er på vej, ind i en rigtig god retning. Med gode placeringer i ligaen, og så deltager de igen i Champions League, hvilket er positivt for AS Roma.

Læs også: AC Milan jagter skuffende Premier League-angriber