Egypteren Mohamed Salah har tidligere prøvet kræfter med Premier League. Salah har spillet hos Chelsea, det blev dog ikke en stor succes. Om Salah kan blive en succes hos Liverpool, ved ingen endnu.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Footballfancast skriver at der er flere Premier League-klubber, som har stor interesse i at handle stort ind. Liverpool har tidligere vist interesse i Bayer Leverkusen-profilen Julian Brandt.

(Photo: Getty IMages)

Mediet understreger dog at det ikke tyder på, at Bundesliga-storklubben vil sælge deres 21-årige tyske talent. Den tyske klub har ifølge Footballfancast store planer for kantspilleren Julian Brandts fremtid.

Jürgen Klopp skulle allerede have fundet en spiller, som bør kunne udføre de samme opgaver som Julian Brandt skulle på Anfield. Spilleren som Liverpool viser interesse i, er ifølge mediet 24-årige Mohamed Salah.

Kan egypteren blive en succes hos Premier League-klubben?

Mohamed Salah optræder til dagligt for den italienske storklub AS Roma. Den egyptiske kantspiller har tidligere spillet hos Premier League-klubben Chelsea. Det var dog ikke en kæmpe succes, og derfor måtte Salah søge videre.

AS Roma-stjernen Mohamed Salah har i den nuværende sæson spillet 40 kampe for den italienske storklub, i alle turneringer. I de kampe er det blevet til 17 mål for den egyptiske kantspiller.

Læs også: Sæson 16/17: De mest chokerende resultater i PL indtil videre