Bliver AS Roma-stjernen Kotas Manolas solgt denne sæson, eller bliver den græske midterforsvar hos den italienske storklub, det vides endnu ikke med sikkerhed.

Af Lasse D. Drescher

Den græske midterforsvar Kostas Manolas fra AS Roma, bliver gang på gang rygtet væk fra den italienske storklub. Calciomercato forventer at den 26-årige græske forsvarsspiller forlader AS Roma denne sommer.

(Photo: Getty IMages)

Der er ifølge det italienske medie meget stor interesse, i den velspillende AS Roma-stjerne. Det meldes at Juventus, Arsenal, Chelsea og Manchester United alle har stor interesse i Kostas Manolas.

Tuttosport skriver samtidig at Juventus ikke har meldt deres interesse officielt endnu, men at Chelsea og Manchester United har. AS Roma håber ifølge mediet på at de to Premier League-klubbe byder omkring det beløb som Roma kræver.

Er det en fair pris, for den velspillende græker?

AS Roma kræver ifølge rygterne omkring 260.000.000 kroner, for den velspillende græske forsvarsspiller. Mediet understreger samtidig at AS Roma af gode grunde, foretrækker at sælge deres stjerne til en Premier League-klub frem for en Serie A-konkurrent.

Dog understreger mediet samtidig at de ikke er sikre på, om AS Roma vil acceptere et bud på Kostas Manolas. Der har ikke været nogle indikationer, som kan afgøre hvor Kostas Manolas fortsætter karrieren.

Læs også: PSG-profil rygtes væk fra hovedstaden