Ligue 1-storklubben PSG bliver gang på gang sat i forbindelse med mange spillere. Denne gang er det kantspilleren Lucas Moura, som rygtes væk fra PSG og mod enten Premier League eller Serie A.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Metro skriver at Liverpool, formentlig kan sikre sig en spiller de tidligere har jagtet. Det skulle samtidig være for en pris, som Metro mener er fair for den velspillende brasilianske kantspiller.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Det er Paris Saint-Germains Lucas Moura på 24, som tidligere har været rygtet væk fra den franske hovedstad. Der er også et fransk medie som mener at Lucas kunne være på vej mod Premier League.

Det er det franske medie Le Parisien, som skriver at PSG-profilen formentlig vil koste omkring 230.000.000 kroner, at hente væk fra Ligue 1.

Le Parisien skriver samtidig at det ikke tyder på at Lucas Moura, er med i Unai Emerys planer for PSG i den kommende sæson. Mediet understreger samtidig at det ikke kun er Liverpool, som viser interesse i Lucas.

Det er også Serie A-storklubben Inter Milan, som har et godt øje til Lucas samtidig med Liverpool.

Lucas udtaler følgende til Le Parisien:

“I hvert eneste transfervindue er der en masse rygter, og spekulationer. Hvis der kommer rygter, vil jeg sammen med min agent se på hvad der er bedst for mig og klubben. Lige nu, har jeg det godt, her i Frankrig.”

Serie A-storklub: Slå til nu, hvis i ønsker ham!