Premier League-storklubben Manchester United har i en lang periode jagtet, Inter Milan-stjernen Ivan Perisic. Ifølge medier har Inter gjort det klart, at United skal slå til nu hvis de ønsker kroaten.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Metro skriver at Inter Milan er kommet med en udmelding, som de hos Manchester United formentlig ikke bliver glade for. Milan-klubben skulle have gjort det klart, at United skal købe Perisic i løbet af de næste par dage. Hvis de ønsker kroaten på en permanent aftale.

(Photo by Joosep Martinson/Getty Images)

Den 28-årige kroatiske winger er i en lang periode blevet rygtet væk fra den italienske storklub. Det har primært været Premier League-storklubben Manchester United, som har vist stor interesse i Perisic.

Bør Manchester United bare slå til?

Inter Milan skal ifølge Metro bruge omkring 220.000.000 kroner, inden vi når 1. juli. Problematikken ligger dog i, at José Mourinho håber på at få Perisic til en billigere pris. Dog tyder det på at Perisic bliver i Inter, hvis ikke United kommer med et bud af den sum.

Mediet Gazetta Dello Sport skriver samtidig, at 28-årige Ivan Perisic skulle blive tilbudt en kontraktforlængelse i den nærmeste fremtid. Det taler også for at Manchester United skal se at få lukket handlen, hvis de ønsker den velspillende kroat.

Læs også: Officielt: Defoe skifter til Premier League-klub