Den 26-årige AS Roma-forsvarsspiller Kostas Manolas, har ifølge medie underskrevet en kontraktforlængelse. Dog må det understreges iføgle mediet, at forsvarsspillerens frikøbsklausul er ret lav, hvilket kan blive en fordel for europæiske storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Football-Italia skriver at der er nyt omkring AS Roma-stjernen Kostas Manolas. Den græske midterforsvar har ifølge mediet underskrevet en forlængelse, som har sørget for at Manolas får en ny frikøbsklausul.

(Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images)

Frikøbsklausulen vil ifølge mediet lyde på omkring 275.000.000 kroner, og det er ifølge mediet ikke særlig højt. Da den 26-årige græske forsvarsspiller har været velspillende for AS Roma, i den seneste lange periode.

AS Roma-stjernen har været rygtet væk fra den italienske storklub, i de seneste par transfervinduer. Der har specielt været stor interesse fra flere Premier League-storklubber, men der har også være interesse fra Serie A-storklubber.

Specielt Juventus forsøgte sidste transfervindue, at hente Kostas Manolas til klubben. Det var nemlig forventet, at Kostas Manolas kunne erstatte Leonardo Bonucci hos Juventus. Bonucci forlod nemlig Juventus, for at skrive under med AC Milan.

Klog beslutning af den 26-årige græske forsvarsspiller

Ifølge det italienske medie er denne forlængelse af kontrakten, en yderst god ting for Kostas Manolas. Da han har fået en betydelig lønforhøjelse, som efter sigende også skulle have nogle gode bonusser inkluderet.

Kostas Manolas var i sommers rygtet mod den russiske storklub Zenit. Dog var det ikke noget som faldt i den 26-årige græskes forsvarsspillers smag. Det meldes at Zenit stod klar med en vild løn, til den græske stjernespiller.

Dog blev det ifølge det italienske medie tydeliggjort, at Kostas Manolas ikke forlader AS Roma for at få flere penge. Det kan godt være det også spiller en rolle, men Manolas foretrækker formentlig også blot at skifte til en klub, hvor han selv kan udvikle sig.

Læs også: Spændende: Atletico Madrid-forsvarsspiller jagtes af Serie A-storklubber