Den 25-årige kroat Sime Vrsaljko jagtes af de to Serie A-klubber Napoli og Inter Milan. Dog er der tvivl om hvor vidt Atletico har planer om at sælge kroaten, i den nærmeste fremtid.

Af Lasse D. Drescher

Den kroatiske forsvarsspiller Sime Vrsaljko rygtes væk fra Atletico Madrid, efter manglende spilletid. Kroateren forlod den italienske klub Sassuolo tilbage i sommeren 2016, dog har det ikke været noget succesfuldt skifte til den spanske storklub.

(Photo: Getty Images)

Den 25-årige kroat fik nemlig godt med spilletid hos Serie A-klubben Genoa. Men den samme spilletid har Vrsaljko ikke fået hos Atletico Madrid. Vrsaljko formåede i løbet af to sæsoner, at lave syv assist hos Sassuolo.

Han var ifølge det italienske medie Calciomercato, beskrevet som en af ligaens bedste på hans position. Efter de gode sæsoner hos Sassuolo har Sime Vrsaljko også tilspillet sig, en plads på det kroatiske landshold.

Den nuværende Atletico Madrid-spiller har på halvanden sæson blot fået 13 kampe, for den spanske storklub. Eftersom at Atletico Madrid gav omkring 140.000.000 kroner for Vrsaljko, bør man forvente mere spilletid, hvis man var i Vrsaljkos sted.

Calciomercato skriver at der er interesse, fra italienske storklubber. Inter og Napoli viser interesse, men det meldes at Napoli er i førersædet. Det forventes at Sime Vrsaljko kan sikres for omkring 110.000.000 kroner.

Hvem vinder kampen om Atletico-spilleren?

Napoli skulle ifølge mediet være klar, til allerede at sende et bud mod Atletico Madrid i januar. Dog meldes det samtidig at den spanske storklub ikke har planer om, at sælge 25-årige Sime Vrsaljko lige nu.

Den spanske storklub har nemlig ifølge rygterne, planer om at forstærke forsvaret. Derfor forventes det at de vil holde fast på kroatiske Vrsaljko, indtil at de får sikret sig en stærk og velspillende forstærkning.

Kroaten er blot 25 år gammel, og han har vist hvor højt et niveau han har. Derfor ville et skifte væk fra Atletico Madrid være solidt, for at han kan sikre sig spilletid og vise hvad han kan når han får spilletid.

Læs også: Tingene kan gå rigtig galt for Newcastle United…