Sampdoria-angriberen Patrik Schick rygtes ifølge italiensk medie endnu engang væk, fra den italienske klub. Det er ifølge mediet AS Roma, som har stor interesse i den 21-årige Patrik Schick.

Af Lasse D. Drescher

Den 21-årige tjekkiske angriber Patrik Schick har i en længere periode, været rygtet væk fra Serie A-klubben Sampdoria. Patrik Schick har været velspillende i den seneste sæson, og det har resulteret i interesse fra storklubber.

(Photo: Getty Images)

Nu melder det italienske medie Calciomercato, at Serie A-storklubben AS Roma har stor interese i den unge angriber. Det italienske medie skriver samtidig at AS Roma har interese i at leje Schick, og have muligheden for at sikre sig tjekken på en permanent aftale.

Calciomercato skriver at det forventes at Roma skal betale omkring 35.000.000 kroner, for at leje Patrik Schick. Derefter forventes det at AS Roma kan hente Patrik Schick til klubben permanent, for omkring 260.000.000 kroner.

Patrik Schick skiftede til Sampdoria tilbage i 2016, og han har derfor spillet en enkelt sæson for Sampdoria. Det blev i den seneste sæson til omkring 32 kampe for Serie A-klubben, og det blev samtidig til 11 scoringer.

Den unge tjekke kan blive en succes hos Serie A-storklubben

Den 20-årige tjekkiske angriber Patrik Schick har spillet tre kampe, for det tjekkiske landshold. Sampdoria-angriberen fik sin debut for landsholdet den 11. oktober 2016.

Læs også: Ajax sikre sig Premier League-spiller