AS Roma har stor interesse i FC Barcelona-målmand, det er formentlig for at erstatte brasilianeren Alisson Becker.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver, at Serie A-storklubben AS Roma har interesse i FC Barcelona-målmand. Det er den 29-årige hollænder Jasper Cillessen som rygtes væk, fra den spanske storklub.

(Photo by Christopher Lee/Getty Images)

Cillessen har efter ankomsten til den spanske storklub, været et klart andetvalg. Det har været tyske Ter Stegen, som har været foretrukket altid. Derfor har den 29-årige Jasper Cillessen kun fået kampe for FC Barcelona, hvis Ter Stegen var skadet eller i Cup-kampene.

FC Barcelona har ifølge mediet sat et prisskilt på Cillessen, som lyder på omkring 260.000.000 kroner. Mange forstår ikke helt grunden til at AS Roma nu viser interesse, i den hollandske FC Barcelona-målmand.

Mediet skriver at Jasper Cillessen har stor interesse i at forlade FC Barcelona, eftersom at han ikke får så meget spilletid for den spanske storklub. Hvilket også er forståeligt, da man som fodboldspiller blot ønsker at kunne være på banen, og spille så ofte som muligt.

For de fleste tyder det dog på, at de formentlig overvejer at sælge deres nuværende målmand, nemlig Alisson Becker. Den brasilianske målmand har overrasket alt og alle, og er i øjeblikket en af de mest eftertragtede målmænd i fodboldverden.

Ser vi en ny målmand hos AS Roma, i den kommende sæson?

Alisson er specielt eftertragtet af Premier League-storklubben Liverpool, og den spanske storklub Real Madrid. Så det er to af fodboldverdens helt store kanoner, som har den solide Roma-målmand i kikkerten.

Det er også forståeligt at AS Roma overvejer et salg, af Alisson Becker. Grunden til det, er at de kan komme til at tjene absurd mange penge, hvis det er at de vælger at sælge den stærkt spillende brasilianske målmand.

Læs også: Fransk forsvarsspiller bruger VM som springbræt: Stor interesse fra Bayern og Arsenal