Efter nogle gode præstationer ved slutrunden, har fransk Stuttgart-forsvarsspiller tilspillet sig interesse fra to europæiske storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det engelske medie Metro, har to europæiske storklubber stor interesse i fransk forsvarsspiller. Det er den 22-årige franskmand Benjamin Pavard, som til daligt spiller for den tyske klub Stuttgart.

(Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

De fleste kendte ikke vildt meget til den unge franskmand, før at VM-slutrunden gik i gang i Rusland. Pavard er med det franske lansdhold, og han får spilletid, og har også formået at lave et mål. Det er for alvor derefter, at de fleste har fået øjnene op for den unge franskmand.

Klubberne som skulle have interesse i Benjamin Pavard, er Premier League-storklubben Arsenal og den tyske storklub Bayern München. Unai Emery har efter sin ankomst hos Arsenal gjort det tydeligt, at han ønsker forandring og han vil forstærke truppen.

Benjamin Pavard er ifølge det engelske medie værdisat til, omkring 375.000.000 kroner. Det er rigtig mange penge for en klub som Stuttgart, som har haft problemer med at finde det rigtige niveau, i de seneste par sæsoner.

Dog forventes det at de sagtens kan sikre sig mange flere millioner, ved at sælge Benjamin Pavard. Da interessen er tydelig fra de to storklubber, og derfor forventes de at kunne ende ud i en kamp om hvem der er villig til at betale mest.

Forlader franskmanden den tyske klub denne sommer?

Samtidig med at Benjamin Pavard formentlig kan tilspille sig endnu mere interesse, ved VM-slutrunden i Rusland med det franske landshold. Det vil formentlig også resultere i at Pavards pris vil stige markant, i løbet af den næste periode.

Det meldes samtidig at Benjamin Pavard i 2019 vil få en frikøbsklausul som dog er noget billigere end den førnævnte pris. Men det er så først i 2019, og det har Bayern München og Arsenal formentlig ikke interesse i at vente på.

Læs også: Manchester United og Chelsea nærmer sig stor byttehandel