Den 30-årige englænder Tommy Elphick rygtes væk fra Aston Villa. Det er fordi der er kommet stor interesse i Elphick fra det tyrkiske mandskab Göztepe.

Af Lasse D. Drescher

Det tyrkiske medie Turkish-Football skriver at der er stor interesse i Aston Villa-midterforsvaren Tommy Elphick, fra tyrkisk klub. Den tyrkiske klub som jagter den 30-årige Aston Villa-forsvarsspiller er Göztepe.

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Det tyrkiske mandskab befinder sig i den bedste tyrkiske række. Den 30-årige engelske forsvarsspiller forventes ifølge mediet at have interesse, i et skifte væk fra Aston Villa. Det forventes at være grundet den manglende spilletid.

Det tyrkiske transfervindue lukker i fredag, så derfor er der lige lidt tid at handle i for den tyrkiske klub. Der meldes dog ikke om hvilken pris det forventes, at den engelske midtstopper vil koste at hente væk fra Aston Villa.

Kan den engelske midtstopper blive solid for det tyrkiske mandskab?

Det understreges dog samtidig ifølge mediet at den erfarne engelske midtstopper, på flere måder kan blive en forstærkning til det tyrkiske mandskab. Göztepe mangler ifølge mediet en solid midtstopper, som kan holde styr på defensiven.

Det er formentlig der hvor den 30-årige Tommy Elphick kommer ind i billedet, som en mulig kaptajn i defensiven.

Læs også: AS Roma-stjerne med overraskende lav frikøbsklausul