Atletico Madrid-angriberen Kevin Gameiro er ifølge italiensk medie eftertragtet, af Premier League-klubben Newcastle. Den 30-årige angriber har langt til spilletid, derfor kunne et skifte være en muliged.

Af Lasse D. Drescher

Den 30-årige franske angriber Kevin Gameiro, rygtes ifølge Calciomercato væk fra den spanske klub. Efter at Kevin Gameiro skiftede til Atletico Madrid, har han ikke for alvor fået gang i sin karriere, og nu forventes det at han forlader Madrid-storklubben.

Foto: EXPA/ JFK

Kevin Gameiro fik 21 kampe for Atletico Madrid i sidste sæson, men det forventes at franskmanden får mindre spilletid nu. Eftersom at Atletico Madrid hentede den spanske angriber Diego Costa tilbage til klubben, efter et ophold hos Chelsea.

Derfor står det helt klart at der altså er lang vej for Kevin Gameiro, til startopstillingen hos La Liga-storklubben. Der er ifølge Calciomercato stor interesse i Kevin Gameiro fra Premier League-klub.

Premier League-klubben som viser interesse i den 30-årige franske angriber, er oprykkerklubben Newcastle. Calciomercato skriver at Newcastle har budt omkring 135.000.000 kroner på den franske angriber.

Newcastle jagter en solid angriber, som kan lave de mål som de har brug for. Newcastle vil forståeligt nok gerne blive i den bedste engelske række, så længe som de kan, og en målfarlig angriber kan helt bestemt hjælpe på sagen.

Den spanske storklub vil sælge den 30-årige franske angriber

Atletico Madrid overvejer ifølge mediet at sælge nogle spillere, eftersom at de har hentet Diego Costa tilbage til klubben. Det meldes at Atletico Madrid skulle være klar til at vinke farvel til Kevin Gameiro, også grundet franskmandens alder.

Gameiro er efterhånden blevet 30 år gammel, og derfor har han formentlig ikke alt for mange år tilbage på topniveau. Derfir er det muligvis klogt at vælge, at sælge den franske angriber som tidligere har spillet hos Sevilla og den franske klub Lorient.

Læs også: Real Madrid-profil vil til Chelsea: Hvis nuværende stjernespiller forlader klubben