Marco Asensio vil gerne skifte til Premier League-storklubben Chelsea, det kræver dog at Eden Hazard forlader Stamford Bridge. Asensio håber formentlig på at kunne overtage positionen fra Eden Hazard hos Chelsea.

Af Lasse D. Drescher

Real Madrid-profilen Marco Asensio rygtes ifølge Express væk, fra den spanske storklub. Der har været stor interesse fra flere Premier League-storklubber, men nu meldes det at Chelsea er favorit.

(Photo by Craig Mercer/CameraSport via Getty Images)

Marco Asensio har tidligere afsløret at han ikke ville forlade Real Madrid, fordi han var glad hos klubben. Men så begyndte Asensio at få mindre spilletid, og derefter har den spanske midtbanespiller vist utilfredshed.

Det som skulle gøre at Marco Asensio ville have interesse, i et skifte til Chelsea var hvis en Chelsea-stjerne blev solgt. Det er den belgiske Chelsea-stjerne Eden Hazard, som ifølge mediet er den spiller som kan afgøre om Asensio vil til Stamford Bridge.

Express skriver at det formentlig er fordi at Marco Asensio så vil overtage rollen, som Eden Hazard har hos Chelsea. Det vil også sikre Marco Asensio godt med spilletid, og en vigtig rolle hos Premier League-storklubben.

Hvem vinder i kampen om den spanske midtbanespiller?

Chelsea er som tidligere nævnt ikke den eneste klub, som viser interesse i den 22-årige Marco Asensio. Dog forventes Chelsea at være den klub som har mest at forhandle med, i forhold til at sikre sig Asensio.

Premier League-storklubben har nemlig Eden Hazard i klubben. Dog er der intet som tyder på at Eden Hazard er utilfreds hos Chelsea, eller at de vil sælge belgieren. Men derfor kan der stadig ske noget, såfremt Chelsea virkelig vil have Marco Asensio.

Manchester United har vist stor interesse, men det forventes de dropper interessen nu. Eftersom at de har sikret sig Arsenal-stjernen Alexis Sanchez, så har de ligesom fået udfyldt den plads som Asensio ellers kunne have fået.

Læs også: Vanvittigt transfervindue: Arsenal vil have ENDNU en United-stjerne