Af Anders Lang Jensen

I går aftes blev vinterens store transfersaga endelig en realitet. Henrikh Mkhitaryan og Alexis Sanchez skifter klub i hver sin retning mellem Old Trafford og Emirates Stadium. Arsene Wenger er dog ikke færdig med at snakke med United.

Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Ifølge journalist og ekspert på The Gambling Times, Graeme Bailey, er den franske manager interesseret i at hente engelske Chris Smalling til London. Den centrale forsvarsspiller skal altså samme tur som Henrikh Mkhitaryan.

I den engelske hovedstad praktiserer man formationen 3-4-3, hvilket betyder en tremandskæde i forsvarslinjen. Men tre midtstoppere har været svære at få kvalitet indover for Arsene Wenger. Derfor jagter manageren nu desperat nyt blod til bagkæden.

Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Her er Chris Smalling et navn der, ifølge Graeme Baileys kilder, klinger godt hos Arsenal. 28-årige Smalling er ikke fast mand hos Jose Mourinhos United-tropper, og derfor kan et skifte til mere kontinuerlig spilletid være tiltrængt.

Netop dét vil englænderen få. Franske Laurent Koscielny har de to makkere Calum Chambers og Rob Holding på hver sin side, men dette samarbejde er ikke noget, som skal vare for evigt. Derfor kan et bud på Chris Smalling ende med at blive sendt af sted én af de kommende dage.

Photo by Chris Brunskill/Getty Images

Udover i de defensive geledder ønsker Arsene Wenger også nyt offensivt blod til truppen. Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang ligner en ny mand snarest hos The Gunners. Afrikaneren er kommet i unåde hos tyskerne, som gerne ser angriberen skifte væk fra storklubben.

LÆS OGSÅ:

Anfield kalder: Liverpool henter dansk landsholdsstjerne!