Af Anders Lang Jensen

Hos Liverpool har defensiven voldt manageren Jurgen Klopp mange problemer, men efter købet af hollandske Virgil van Dijk hos Southampton ser de defensive geledder noget mere solide ud. 

Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Nu kan der dog komme dansk hjælp til Anfield i form af en ny forsvarsspiller i venstre side. Danske Riza Durmisi har spillet ganske imponerende for spanske Real Betis siden sit store skifte fra Brøndby. Det har Liverpool holdt øje med og lurer på den kreative venstreback.

Selvsamme Liverpool var rygtet interesseret i Durmisi tidligere på sæsonen i engelske aviser, men et sommerskifte blev ikke til noget. Klubben på Anfield har dog fortsat problemer med denne specifikke position og ønsker at styrke den med Riza Durmisi. Det melder det spanske medie InformaBetis.

Photo by Nigel Roddis/Getty Images

Mediet skriver, at Liverpool og Betis er enige om de overordnede detaljer omkring en transfer, der skal sende Riza Durmisi mod den engelske Premier League. Tidligere på ugen udtalte den danske landsholdsspiller dog, at han ikke vil forlade Real Betis midt i en sæson, hvorfor et sommerskifte derimod kunne være aktuelt.

LÆS OGSÅ:

Slår Arsenal og Tottenham: Liverpool henter midtbanestjerne

Rygterne kører højt i den spanske presse omkring Riza Durmisi. For nogle uger siden blev danskeren meldt ude i kulden hos træneren i Betis, og i de seneste dage florerer rygterne omkring en kontraktforlængelse med klubben. Situationen omkring Durmisi i Betis er altså tvivlsom.

Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Jürgen Klopp har været så utilfreds med Alberto Moreno i løbet af sæsonen, at han flere gange har spillet med altmuligmanden James Milner som erstatning, men nu kan det altså blive Riza Durmisi i stedet for.

Hverken Liverpool eller Real Betis bekræfter i artiklen, at der er enighed om en eventuel handel, så det er på nuværende tidspunkt rene spekulationer.

LÆS OGSÅ:

Kæmpeskifte: Dansk landsholdsstjerne i Barcelonas søgelys