Atletico Madrid-angriberen Kevin Gameiro rygtes ifølge et medie væk, fra den spanske klub. Klubben som viser interesse i den 30-årige angriber er en af de større Premier League-klubber.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-klubben Everton har stor interesse i at forstærke angrebet, ifølge Footballtransfertavern. Det forventes ifølge mediet at Koeman forberede holdet, på et eventuelt salg af Romelu Lukaku.

Spilleren som den hollandske Everton-træner har interesse i, er den 30-årige Atletico Madrid-angriber Kevin Gameiro. Den franske angriber har før turen til Atletico Madrid, spillet hos den La Liga-konkurrenten Sevilla og den franske klub Montpellier.

(Photo: Getty Images)

Kevin Gameiro viste klasse og målnæse hos Montpellier, og senere hos Sevilla. Derefter gik turen til Atletico Madrid, men det har ikke været det drømmeskifte, som franskmanden formentlig havde håbet på.

Mediet mener at det formentlig er fordi der har været så hård konkurrence hos Atletico. Der er landsmanden Antoine Griezmann, argentineren Angel Correa og den spanske angriber Fernando Torres.

Hvad koster franskmanden mon?

Mediet Footballtransfertavern forventer at Premier League-klubben Everton skal regne med, at franskmanden Kevin Gameiro koster omkring 190.000.000 kroner. Det forventes samtidig at prisen kan stige, eftersom det forventes der er flere klubber som viser interesse i Gameiro.

Læs også: Boateng: Han er den bedste jeg nogensinde har spillet overfor