Atletico Madrid-forsvarsspiller rygtes væk fra den spanske storklub, og mod to europæiske storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Mirror skriver, at der er to europæiske storklubber, som jagter Atletico Madrid-forsvarsspiller. Det er den 27-årige forsvarsspiller Stefan Savic, som rygtes væk fra den spanske storklub Atletico Madrid.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Interessen kommer fra den italienske storklub Juventus, og Premier League-storklubben Chelsea. Det meldes ifølge Mirror at de to klubber, skulle have haft Stefan Savic i kikkerten , i en længere periode.

Stefan Savic skiftede tilbage i 2015 tilværelsen hos Fiorentina ud med, en ny tilværelse hos La Liga-storklubben Atletico Madrid. Siden startet af sæsonen 2016/2017, har Stefan Savic startet i 59 kampe, for den spanske storklub.

Det bliver spændende at følge udviklingen, og se hvor vi kommer til at se den 27-årige forsvarsspiller i den kommende sæson. Han kan både fortsætte hos Atletico Madrid, hvis han ikke ønsker at forlade, den spanske storklub.

Men muligheden for et skifte til enten Juventus eller Chelsea, forventes også at være mulig. Dog kommer det formentlig til at koste, hvis de to klubber vil sikre sig Savic. Da han som tidligere nævnt efterhånden, har slået sig fast på Atletico Madrids mandskab.

Forlader Atletico-spilleren den spanske storklub, eller bliver han i Madrid?

Hvad prisen forventes at ligge på, meldes der dog intet om. Dog må det ligesom fastslås, at Savic kan få en masse spilletid hos den spanske storklub. Derfor er der tvivl om, et skifte væk fra Madrid-storklubben på nogen måde, vil hjælpe Stefan Savic.

Dog kæmper Stefan Savic også hårdt om spilletiden, hos Atletico Madrid. Eftersom at Atletico har Diego Godin og José Maria Gimenez, på holdkortet. Derfor skal Savic trodsalt stadig kæmpe ret hårdt, for at sikre sig spilletid hos den spanske storklub.

Læs også: Juventus-profil rygtes mod Premier League-storklubben Manchester United