Manchester United har ifølge medie Juventus-profil i kikkerten.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver, at Manchester United har Juventus-angriber i kikkerten. Det er dog ikke en af de spillere som de fleste tænker på, som de første, nemlig Gonzalo Higuain og landsmanden Paulo Dybala.

(Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

Istedet er det den 32-årige kroat Mario Mandzukic, som har været solid i den seneste sæson. Mario Mandzukic har i sin tid hos Juventus, formået at vinde Serie A-titlen tre gange. Det er blevet til 127 kampe, og i de kampe har Mandzukic lavet 34 scoringer.

Manchester United fik i sidste sæson en andenplads, i den engelske Premier League. Det er dog ikke noget man er super tilfreds med, hos fansene. Da man sluttede hele 19 point efter Manchester City, som vandt Premier League-titlen.

Derfor forventes det, at Manchester United endnu engang skal ud og handle rimelig solidt ind. FC Porto-spilleren Diogo Dalot er allerede hentet til klubben, og Mario Mandzukic kan ifølge Calciomercato, være den næste spiller som skifter til De Røde Djævle.

Man kan formentlig godt stole på Calciomercato, som melder at interessen fra Manchester United er reel. Men hvad Mario Mandzukic så forventes at komme til at koste, vides ikke. Da man må tage i betragtning, at Mandzukic efterhånden er blevet 32 år gammel.

Den kroatiske Juventus-spiller er eftertragtet hos De Røde Djævle

Den engelske storklub var ude og forstærke angrebet i sommers, da Romelu Lukaku blev hentet til klubben. Belgieren har i den forgangne sæson formået, at lave 16 scoringer i 38 Premier League-kampe.

Manchester United har dog en del yngre spillere, som de har at vælge mellem. Så spørgsmålet er lidt om 32-årige Mandzukic er den rigtige spiller. Da han formentlig vil blive en form for kantspiller, ligesom hos Juventus.

Læs også: Tottenham er favorit: Udlejet FC Barcelona-spiller rygtes væk fra Camp Nou