Tottenham forventes ifølge medie, at være favoritter i jagten på udlejet FC Barcelona-spiller, som har været en sæson i Serie A.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Sportlens skriver at to Premier League-storklubber, har udlejet FC Barcelona-spiller i kikkerten. Det er den brasilianske 25-årige Rafinha, som er eftertragtet af de to London-storklubber Arsenal og Tottenham.

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Rafinha har været udlejet til Serie A-storklubben Inter Milan, hvor det har været en udemærket sæson. Inter skulle have interesse, i at sikre sig Rafinha i en permanent aftale, da det står helt klart, at FC Barcelona ikke har planer om at bruge Rafinha.

Den brasilianske midtbanespiller er ifølge mediet ikke så ekstremt dyr. Det forventes nemlig, at man kan sikre sig Rafinha for omkring 260.000.000 kroner. De to Premier League-klubber har som nævnt tidligere, stor interesse i 25-årige Rafinha.

Inter Milan har også interesse, og det har en af deres Serie A-konkurrenter også. Nemlig den anden Milan-klub, AC Milan, som også har kunne følge Rafinha i den italienske Serie A. Dog meldes der intet om hvor Rafinha skulle, have størst interesse i at fortsætte sin karriere.

Sportlens skriver dog, at Tottenham nok er den klub, som har mest at lokke med. De kan nemlig lokke med Champions League-fodbold, Hvis så de samtidig tilbyder en masse spilletid til Rafinha, så må det forventes at have interesse.

Hvor kommer vi mon til at se den 25-årige brasilianer, i fremtiden?

Rafinha fik debut for FC Barcelonas førstehold, tilbage i 2011. Derefter blev han hos den spanske storklub nogle sæsoner, og formåede aldrig at slå sit navn fast, på det solide FC Barcelona-mandskab.

Det bliver ifølge mediet spændende, at se hvor Rafinha ender henne. Om det bliver FC Barcelona, eller en af de interesserede europæiske storklubber, som har vist stor interesse i brasilianeren.

Læs også: Real Madrid overhalver Man United med milliardbud: Lazio-stjerne er i kikkerten