Real Madrid har ifølge Sportskeeda overhalet Manchester United, i jagten på 23-årige Lazio-stjerne.

Af Lasse D. Drescher

Den 23-årige Lazio-stjerne Sergej Milinković-Savić har længe været rygtet væk, fra den italienske storklub. Der har specielt været stor interesse, fra Premier League-storklubben Manchester United. Dog møder de nu konkurrence, fra en spansk storklub.

(Photo by Maurizio Lagana/Getty Images)

Den spanske storklub er ifølge mediet Sportskeeda, Real Madrid. Florentino Perez og Real Madrid skulle stå klar, med et kæmpe bud, som sætter Manchester United en del skridt bagefter.

Mediet Calciomercato har tidligere skrevet om, at Manchester United skulle være klar med omkring 750.000.000 kroner, for Milinković-Savić. Nu meldes det at den spanske storklub står klar med omkring 1.120.000.000 kroner, for den serbiske midtbanespiller.

Det tyder lidt på, at hvis Lazio har en overvejelse om at sælge Sergej Milinković-Savić, så bør de gøre det nu. I løbet af sommeren, da de kan få rigtig mange penge for den velspillende midtbanespiller.

Udover det førnævnte beløb, som Real Madrid skulle stå klar med. Skulle Real Madrid også have inkluderet endnu en bonus i handlen, på omkring 150.000.000 kroner. Det vil altså sige at Real Madrid er klar til at betale omkring 1.270.000.000 kroner, for Sergej Milinković-Savić.

Sergej Milinković-Savić har ifølge mediet fået tilbudt en fem-årige kontrakt, hvor han vil komme til at tjene mange penge. Samtidig med at den serbiske midtbanespiller skulle have afsløret, i et interview med FIFA, at han er en kæmpe Real Madrid-fan.

Forlader serberen Lazio denne sommer?

Det kan formentlig komme til at spille en rolle, da det så forventes at det vil være en drøm for serberen, at spille hos Madrid-storklubben Los Blancos. Spørgsmålet som skal overvejes for Sergej Milinković-Savić, er bare om han er sikker på at få spilletid.

Da han blot er 23 år gammel, og derfor skal bruge spilletid, til at kunne udvikle sig. Han har niveaue til at blive en af verdens bedste, men det kræver bare spilletid og erfaring.

Læs også: Inter Milan har ung argentiner i kikkerten