Ung argentiner rygtes mod den italienske storklub Inter Milan.

Af Lasse D. Drescher

Den 20-årige argentiner Nicolás González rygtes væk, fra den argentinske klub Argentinos Juniors. Nicolás González har trods sin unge alder være velspillende, og derfor har han tilspillet sig interesse fra Serie A-storklubben Inter Milan.

(Photo by Claudio Villa – Inter/Inter via Getty Images)

Inter Milan har efter en udemærket sæson, sikret sig Champions League i den kommende sæson. I den netop afsluttede sæson har argentineren spillet 41 kampe, hvor det er blevet til 11 scoringer.

Prisen forventes ifølge mediet Football-Italia, at ligge på omkring 60.000.000 kroner. Inter Milan leder ifølge mediet efter en angriber, som kan sende nogle bolde i netmaskerne. Eftersom at det tyder på at Eder forlader klubben, i løbet af sommeren.

Spørgsmålet som mange så formentlig undre sig over, om Inter Milan vil satse på den unge argentinske angriber. Inter Milan har stadig deres helt store stjerne i truppen, som også er en af de store stjerner i Serie A.

Den store stjerne er Mauro Icardi, som efterhånden i flere sæsoner har vist, at han er ekstremt målfarlig. Så rollen som Nicolás González formentlig skal til at udfylde, hvis han skifter til Inter Milan. Vil være rollen som reserveangriber, til at kunne spille i fravær af Mauro Icardi.

Er det en solid spiller Inter er ved at sikre sig?

Mediet beskriver den 20-årige argentiner som en mobil angriber. Eftersom han både kan bruges på toppen som angriber, men han kan også godt spille på kanten. Så derfor kan Inter Milan formentlig godt sikre sig en spiller, som kan mere end en ting på banen.

Hvor god den unge argentiner så kan blive og vil blive, i den italienske Serie A. Er der stor tvivl om, da niveauet fra argentinsk fodbold til italiensk fodbold, er noget anderledes.

Læs også: AS Roma-stjerne er i Serie A-storklubs søgelys