Den 22-årige Atletico Madrid-forsvarsspiller José Gimenez rygtes endnu engang væk fra den spanske klub. Der er interesse fra Premier League-storklubben Arsenal.

Af Lasse D. Drescher

Den velspillende Atletico Madrid-forsvarsspiller José Gimenez rygtes endnu engang væk fra den spanske storklub. Der er ifølge det store franske medie L’Equipe, stor interesse i den unge forsvarsspiller fra Premier League-storklubben Arsenal.

(Photo by David Ramos/Getty Images)

Den unge Atletico Madrid-spiller har tidligere været jagtet af Premier League-storklubben Manchester United. Det meldes dog at Manchester United skulle have droppet jagten på José Gimenez.

Nu er det så Arsenal, som skulle have interesse i muligvis at sikre sig José Gimenez i løbet af januar. José Gimenez har kontrakt med Atletico Madrid frem til sommeren 2018, derfor skal Gimenez og Atletico nå frem til enighed, om hvad der skal ske.

Enten skal de forlænge kontrakten så José Gimenez fortsat vil være på kontrakt hos Atletico. Ellers skal Atletico Madrid ud og sælge den 22-årige forsvarsspiller, i løbet af januars transfervindue.

Hvad koster Atletico Madrid-midtstopperen mon?

Der meldes ikke noget om hvad den unge forsvarsspiller formentlig vil koste, men det bliver nok ikke helt billigt. Omvendt kan man sige at Atletico Madrid skal sikre sig et salg af José Gimenez, såfremt Gimenez ikke forlænger kontrakten.

Læs også: Lazio-profil er eftertragtet af to Premier League-storklubber