Lazio-profilen Sergej Milinković-Savić rygtes fortsat mod Premier League. Denne gang er det de to Manchester-klubber som viser interesse, i den 22-årige serbiske midtbanespiller.

Af Lasse D. Drescher

Den engelske bettingside Ladbrokes skriver nu, at der igen er stor interesse fra Premier League-storklubber i Lazio-profil. Det er fortsat den 22-årige serbiske midtbanespiller Sergej Milinković-Savić som er en eftertragtet herre.

(Photo by Silvia Lore/NurPhoto via Getty Images)

Den velspillende Lazio-midtbanespiller har været rygtet meget mod Manchester United, men ifølge Ladbrokes har Manchester City nu også meldt sig ind i kampen. Mediet melder dog samtidig at Manchester United er favoritter.

Den unge midtbanespiller Sergej Milinković-Savić skiftede til Lazio tilbage i 2015. Det har været en forrygende skifte, og Milinković-Savić har slået sig solidt fast på Lazio-mandskabet. Den unge serber har overrasket mange med dt solide spil.

Hvad koster Lazio-profilen mon at hente væk fra klubben

Det engelske medie Transfermarkt har værdisat den 22-årige serber til omkring 170.000.000 kroner. Det meldes dog at Lazio kræver et betydeligt større beløb. Men hvad Lazio skulle kræve for midtbanespilleren kan mediet ikke fortælle.

Læs også: Medie: Manchester United har misset deres chance i jagten på Inter-stjerne