Atletico Madrid har ifølge fransk medie, stor interesse i velspillende Ligue 1-forsvarsspiller. Den spanske storklub håber på, at kunne sikre sig AS Monaco-spiller.

Af Lasse D. Drescher

Atletico Madrid  har ifølge L’Equipe AS Monaco-forsvarsspilleren Djibril Sidibé, i kikkerten. Den 25-årige franskmand har været velspillende, for den franske storklub i en længere periode, og derfor er interessen forståelig.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Den spanske storklub som viser interesse, er Atletico Madrid. Djibril Sidibé var en af de spillere som overraskede mange, da AS Monaco gik hen og vandt Ligue 1-titlen. Samtidig med at de nåede til semifinalen, i årest Champions League-turnering.

Efter den sæson var det at flere stjerner forlod AS Monaco. Stjerner som Tiemoue Bakayoko, Kylian Mbappé og Bernardo Silva har forladt klubben. Nu forventes det så også, at Sidibé forlader den franske klub.

Da interessen fra La Liga-storklubben lader til at være seriøs. Samtidig med at AS Monaco også bør overveje et salg, hvis Atletico Madrid tilbyder et ordentligt beløb. Det rygtes om Djibril Sidibé, forventes at skabe usikkerhed om den nuværende højreback Sime Vrsaljko.

Mange forventer at der kan ske store ting, hos den spanske storklub i løbet af sommeren. En af de største nyheder, er at Antoine Griezmann endnu engang rygtes væk fra klubben. Derfor skal der formentlig også handles ind, hvis altså franskmanden forlader klubben.

Formår Atletico Madrid at sikre sig franskmanden?

Først og fremmest tyder det dog på, at Diego Simeone har planer om at forstærke, forsvaret hos Atletico Madrid. Den 25-årige franskmand Djibril Sidibé kan formentlig blive en solid spiller, som også har niveau, til at kunne starte inde hos La Liga-storklubben Atletico Madrid.

L’Equipe skriver samtidig, at der formentlig kommer flere klubber med i kampen, om Djibril Sidibé. Hvis altså AS Monaco giver grønt lys, til at lade den franske back forlade klubben, i løbet af sommeren.

Læs også: Real Madrid har fundet Zidane-afløseren: Det bliver dog ekstremt dyrt