Zinedine Zidane er stoppet som træner hos Real Madrid, derfor skal de ud og finde sig en ny til pladsen. Der er ifølge engelsk medie en mand, som Real Madrid har i kikkerten, men det bliver ikke billigt.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Times skriver, at Real Madrid formentlig allerede har fundet deres nye træner. Zinedine Zidane har nemlig noget overraskende valgt, at træde af som Real Madrid-manager, og derfor skal den spanske storklub ud og finde en ny manager.

(Photo: Getty Images)

Real Madrid har en mand i kikkerten, og det er Tottenham-træneren Mauricio Pochettino. Den argentinske angriber har i flere sæsoner vist, at han er en stærk træner med stor sans for taktik. Det er så det som Real Madrid ønsker, og de vil bruge mange penge, på at sikre sig Pochettino.

Mauricio Pochettino har underskrevet en fem-årig kontrakt, med Tottenham som gav ham £8.5 millioner om året. Real Madrid vil forsøge at få fat i Pochettino, men det bliver dyrt. Da Real Madrid skal ud og dække hele beløbet som Pochettino får i løbet af de fem år, hvis de vil have ham.

Derfor skal Real Madrid altså ud og betale £42 millioner, for at sikre sig den argentinske træner. Det vil så koste 355.000.000 kroner, hvilket er ekstremt mange penge. Men Real Madrid har også brug for en af verdens bedste trænere, til at få dem til at forblive i toppen.

Forlader Pochettino den engelske storklub?

Pochettino har dog flere gange afsløret, at han er glad hos Tottenham. Så det forventes ikke at han har stor interesse, i at forlade den engelske storklub. Dog har vi før set, at penge godt kan få mennesker til at tage et valg, så måske kan Real Madrid lokke med en kæmpeløn.

Det tyder dog meget på at Mauricio Pochettino, er trænere som Real Madrid vil have. Men de skal så overveje, om de vil bruge det kæmpe beløb, for at sikre sig den 46-årige argentiner.

Læs også: Chelsea jagter målfarlig Serie A-stjerne