Chelsea er ifølge spansk medie på udkig, efter en ny stjerneangriber. De kigger nu mod den italienske storklub Inter Milan, som har en yderst målfarlig argentiner på toppen.

Af Lasse D. Drescher

Den argentinske Inter Milan-angriber Mauro Icardi, rygtes igen væk fra den italienske storklub. Det er det spanske medie Don Balon, som skriver at den argentinske målfarlige angriber, kunne være på vej mod Premier League-storklubben Chelsea.

(Photo by Claudio Villa – Inter/Inter via Getty Images)

Chelsea-ejeren Roman Abramovich, har udtrykt stor interesse i den argentinske angriber. Den 25-årige angriber formåede i den netop afsluttede sæson, at sende 29 scoringer i netmaskerne, i 34 Serie A-kampe.

Alvaro Morata blev hentet til Chelsea, i håbet om at han kunne blive den helt store angriber for Chelsea. Dog har den spanske angriber ikke formået, at imponere mange på Stamford Bridge. Det er i 31 kampe kun blevet til 11 scoringer, for den spanske angriber.

Mediet Don Balon, melder intet om hvad Mauro Icardi forventes, at komme til at koste. Men det bliver formentlig ikke billigt, da Inter tidligere har givet udtryk for, at der skal et kæmpebud på bordet, for at de vil overveje et salg af deres stjerne.

Icardi forventes af mange, at have en plads i den argentinske VM-trup, som tager til Rusland til sommer. Dog er der også nogle ting som gør og som tidlgiere har gjort, at Icardi kan ende med, ikke at blive udtaget.

Kommer Mauro Icardi med til VM-slutrunden?

På trods af hans ekstremt gode sæson. Man kan sammenligne Icardi med spilelre som Sergio Agüero og Gonzalo Higuain. De har lavet 16 og 21 scoringer i deres ligaer, og der er det tydeligt, at Icardi har været stærkere spillende, end de to landsmænd.

Chelsea har også muligheden for at bruge Olivier Giroud, som har været solid. Men franskmanden forventes blot at være en reserve, til den angriber som Chelsea har som førstevalg.

Læs også: Fire markante profiler kan forlade Bayern denne sommer: Vi er villige til at lytte på tilbud