Den spanske Chelsea-profil rygtes væk fra den engelske storklub. Der skulle nemlig være stor interesse fra den spanske storklub Atletico Madrid.

Den 31-årige Chelsea-profil Cesc Fabregas har i den seneste lange periode, været rygtet væk fra den engelske storklub. Der skulle specielt være stor interesse, fra den spanske storklub Atletico Madrid.

(Photo by AMA/Corbis via Getty Images)

Cesc Fabregas har kun et år tilbage af hans kontrakt med den engelske storklub Chelsea. Fabregas har kontraktudløb med Chelsea næste sommer, så derfor kan Atletico Madrid handle forholdsvis billigt med Chelsea om Fabregas når, at vi når til januars transfervindue.

Den spanske midtbanespiller har udtalt, at han er glad for at se Maurizio Sarri hos Chelsea. Da det har givet gode resultater indtil videre. Dog ændrer det ikke på, at Cesc Fabregas fortsat rygtes væk fra den engelske storklub.

Konkurrencen om pladserne er blevet hård hos Chelsea. Det er sket efter ankomsten af den italienske træner Sarri. Italieneren har hentet et par spillere til klubben i løbet af sommeren. Der er hentet forstærkninger hos Napoli og hos Real Madrid.

Mateo Kovacic har Maurizio Sarri lejet hos La Liga-storklubben Real Madrid. Spilleren som er kommet til Stamford Bridge fra Chelsea af er den italienske midtbanespiller Jorginho. Ross Barkley er også begyndt at præstere og derfor er der flere kandidater til spilletiden.

Forlader Fabregas den engelske storklub?

Cesc Fabregas var i manges øjne gået i stå under Sarris forgænger. Det var nemlig italieneren Antonio Conte. Dog var Conte og Fabregas ikke gode til at samarbejde og derfor fik Fabregas ikke meget spilletid og derfor ville spanieren gerne væk fra klubben.

Nu meldes det dog at Fabregas er glad for at befinde sig hos Chelsea. Dog er der tvivl om han stadig bliver solgt eller om han bliver hos den engelske storklub.

Læs også: Tottenham med ny Eriksen-kontrakt: Her er vanvidslønnen!