Den danske superstjerne fortsætter sine fremragende takter for Tottenham. Det er blevet bemærket ude i det store Europa, hvorfor Tottenham gerne vil holde på danskeren. Det skal ske ved en ny og, mildt sagt, forbedret kontrakt.

Af Anders Lang Jensen

 

Tottenham skulle være klar med et nyt og stort kontrakttilbud til danske Christian Eriksen.

Den danske Tottenham-stjerne Christian Eriksen er netop nu et varmt emne i Spanien. Den spanske presse kæder Eriksen sammen med storklubben Real Madrid, der angiveligt har Eriksen som et af flere potentielle mål som erstatning for den aldrene maestro, Luka Modric.

Søndag melder flere spanske aviser, deriblandt Mundo Deportivo, at Spurs tager konsekvensen af interessen og er klar med et kæmpe tilbud, der skal holde Eriksen i London.

Avisen beretter, at Tottenham vil tilbyde Eriksen en ny kontrakt med en ugeløn på 1,7 mio kroner. En kontrakt, der vil gøre ham til klubbens bedst betalte spiller sammen med topscoreren Harry Kane. Det er et tilbud, der først og fremmest gør Eriksen mere velhavende, men også et tilbud, der afklarer fremtiden for både klub og spiller.

Christian Eriksen fejrer scoring

Eriksen tjener angiveligt omkring 700.000 kroner per uge nu og der er dermed tale om et kæmpe økonomisk hop, hvis danskeren skriver under.

Pressen i Spanien melder at englænderne vil sikre danskeren, hvilket understreger Tottenhams iver efter at holde 26-årige Eriksen, der over de sidste år har udviklet sig til en af klubbens største favoritter.

Eriksen har spillet 177 kampe i Premier League for Tottenham siden han i august 2013 skiftede fra Ajax til Spurs. Han har lavet 41 ligamål og 50 assists for The Lilywhites.