Den 23-årige italienske Torino-angriber Andrea Belotti, rygtes endnu engang væk fra Torino. Sky Sports skriver at Atletico Madrid nu melder sig ind i kampen, om den unge italiener.

Af Lasse D. Drescher

Den unge italienske angriber Andrea Belotti, har haft en fantastisk sæson hos Serie A-klubben Torino. Den 23-årige Belotti har imponeret de fleste rundt omkring i Europa, med de mange scoringer denne sæson.

Andrea Belotti formåede i den netop afsluttede sæson, at sende 28 afslutninger ind i netmaskerne. Andrea Belotti er tidligere blevet rygtet mod storklubber som Manchester United og Chelsea.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Det velkendte medie Sky Sports skriver at den spanske storklub Atletico Madrid, melder sig ind i kampen om den italienske målfarlige angriber.

Diego Simeone og Atletico Madrid står ifølge mediet klar med et solidt bud, på den italienske angriber. Atletico Madrid står klar med omkring de 750.000.000 kroner, ifølge det engelske medie.

Torino-stjernen Andrea Belotti har en frikøbsklausul i hans kontrakt, som ligger på omkring de 750.000.000 kroner ifølge Sky Sports.

Torino-præsidenten har ifølge Sky Sports udtalt, at han håber at Andrea Belotti bliver en enkelt sæson mere hos Serie A-mandskabet. Mediet forventer dog ikke at Belotti bliver hos Torino en sæson mere.

Bliver italieneren en Antoine Griezmann-erstatning?

Det velkendte engelske medie skriver at den unge målfarlige italiener, kan være en mulig erstatning for den franske stjerne Antoine Griezmann. Atletico-stjernen skulle for nyligt have udtalt, at han har interesse i at forlade Atletico Madrid.

Læs også: Valverde jagter Premier League-profiler