Atletico Madrid-profil sættes i forbindelse med et skifte, til den franske storklub Paris Saint-Germain.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet Diario AS rygtes den brasilianske venstreback Filipe Luis væk, fra den spanske storklub Atletico Madrid. Meldingen lyder på at den 33-årige forsvarsspiller skulle have et ønske, om at forlade den spanske storklub.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Der skulle være interesse fra Ligue 1-storklubben Paris Saint-Germain. Grunden til at den erfarne forsvarsspiller gerne vil væk fra Atletico Madrid, forlyder sig at være fordi at Filipe Luis er blevet andetvalg, efter franske Lucas Hernandez.

Filipe Luis har en frikøbsklausul i sin kontrakt, med den spanske storklub. Klausulen lyder på omkring 225.000.000 kroner, Den franske storklub Paris Saint-Germain viser dog stor interesse, men de mener tydeligvis ikke at Filipe Luis er de mange millioner værd.

Det forlyder sig at Paris Saint-Germain skulle have planer om, at sikre sig Filipe Luis for omkring 40.000.000 kroner. Dog så udløber Filipe Luis’s kontrakt med Atletico Madrid næste sommer, så derfor kan PSG formentlig sikre sig brasilianeren forholdsvis billigt.

Diario AS skriver dog samtidig at Atletico Madrid ikke har planer om, at sælge den 33-årige brasilianer Filipe Luis. Men man forventer heller ikke at Filipe Luis vil forlægne sin kontrakt, med den spanske storklub, eftersom at han ikke er førstevalg og efterhånden er oppe i årene.

Forlader brasilianeren den spanske storklub?

Et skifte til PSG kunne være en mulighed, for den brasilianske forsvarsspiller. Men så er spørgsmålet om han så vil få fuld spilletid, i Ligue 1-storklubben. Eller om han kan ende med at blive andetvalg der også, ligesom han er hos Atletico Madrid i øjeblikket.

Men et skifte kunne sagtens blive en realitet, eftersom at Filipe Luis gerne vil væk fra den spanske storklub. Samtidig med at den franske storklub viser interesse.

Læs også: FC Barcelona-spiller sættes i forbindelse med Borussia Dortmund