En spansk FC Barcelona-spiller nærmer sig ifølge fransk medie et skifte, til den tyske storklub Borussia Dortmund.

Af Lasse D. Drescher

Den 24-årige spanske angriber Paco Alcacer, rygtes væk fra den spanske storklub FC Barcelona. Tiden hos den spanske storklub har ikke været et super godt skifte, for Paco Alcacer og derfor kunne et skifte væk være en mulighed, til mere spilletid.

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Luis Suarez er den helt store profil hos FC Barcelona, og Paco Alcacer får altså ikke meget spilletid. Det er blot blevet til 17 kampe for Paco Alcacer, under Ernesto Valverde. I de kampe har Paco Alcacer formået at lave fire scoringer og fire assist.

Under den tidligere FC Barcelona-træner Luis Enrique, har Paco Alcacer fået 21 kampe. Det blev i de kampe til seks scoringer og tre assist. Dog meldes det ifølge mediet ikke noget om hvad man kan forvente, at Paco Alcacer koster at hente væk fra FC Barcelona.

Det er det franske medie L’Equipe som skriver at der skulle være stor interesse, i den spanske angriber Paco Alcacer. Det er den tyske storklub Borussia Dortmund, som ifølge mediet er på vej til at sikre sig den spanske angriber.

Er et skifte væk fra Barcelona den rigtige beslutning?

Tvivl er der dog opstået om hvor vidt Borussia Dortmund for alvor har planer om, at sikre sig den spanske angriber. Det kan enten blive en permanent aftale eller blot om at de vil leje Alcacer. Paco Alcacer har ikke for alvor vist sig frem hos FC Barcelona, så derfor er der måske noget tvivl for Dortmund.

FC Barcelona kunne også overveje at leje Paco Alcacer, men så med muligheden for at hente ham tilbage til klubben, i tilfælde af at han for alvor imponerer og slår igennem hos den spanske storklub.

Læs også: Chelsea-stjerne er eftertragtet af Madrid-klubber