Ifølge engelsk medie er Chelsea-stjerne tæt på at forlade klubben, eftersom at to spanske storklubber viser interesse i profilen.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det engelske medie BBC Sport, så har Real Madrid endnu en Chelsea-spiller i kikkerten. De har tidligere på sommeren sikret sig den belgiske målmand Thibaut Courtois, og nu rygtes endnu en spiller mod Santiago Bernabeu.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Det er den 27-årige spanske venstreback Marcos Alonso, som rygtes væk fra den engelske storklub. Transfervinduet har nemlig åbent i Spanien frem til den 31. august. Derfor har den spanske storklub stadig tid til at handle i.

Ifølge BBC Sport er det dog ikke kun Real Madrid, som viser interesse i Marcos Alonso. Den anden La Liga-gigant Atletico Madrid forventes også, at have stor interesse i den spanske venstreback.

Det forlyder sig ifølge mediet, at Marcos Alonso koster omkring 225.000.000 kroner at hente væk fra Stamford Bridge. Dog er der tvivl om hvor vidt Chelsea har planer om, at lade to af deres stjerner forlade klubben i løbet af et transfervindue.

Chelsea har dog også været ude og forstærke truppen i løbet af sommeren, så at Marcos Alonso forlader klubben er formentlig ikke helt usandsynligt. Chelsea har sikret sig fire spillere i løbet af sommeren.

Har Chelsea forstærket sig godt frem mod den kommende sæson?

Det er Robert Green som blot er lejet, og Mateo Kovacic fra Real Madrid som også er lejet. Så er der målmanden Kepa Arrizabalaga som forlod Athletic Bilbao for at skrive under med Premier League-storklubben.

Sidste mand som har skifte til London-storklubben er Napoli-stjernen Jorginho. Mange fastslår at grunden til at Chelsea sikrede sig Jorginho, er at det er den tidligere Napoli-træner Maurizio Sarri, som nu sidder i trænersædet hos Chelsea.

Læs også: Bayern München-præsident: Stjerne er meget tæt på skifte til Ligue 1-gigant