Atletico Madrid-profilen Filipe Luis har udtalt til spansk medie, at Antoine Griezmann har udnyttet Manchester United-rygtet til sin egen fordel. Dog understreger Luis at han mener det er okay, eftersom at Griezmann er så stor en stjerne.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Mirror skriver, at Antoine Griezmann brugte Manchester United-rygte til sin egen fordel. Det er en af Antoine Griezmanns holdkammerater hos Atletico Madrid, som mener at Griezmann har udnyttet rygtet.

(Photo by Aurelien Meunier/Getty Images )

Det er den 32-årige brasilianske venstreback Filipe Luis, som ifølge det spanske medie El Mundo, har afsløret at Griezmann udnyttede Manchester United-interessen. Filipe Luis understreger samtidig at Antoine Griezmann er glad for at spille hos Atletico Madrid, og forventer franskmanden bliver hos Madrid-klubben nogle år endnu.

Filipe Luis udtaler følgende til El Mundo:

“Griezmann er lidt ligesom et barn til tider. Men sådan er det generelt for fodboldspillere. De brokker sig hvis de ikke føler, at de bliver værdisat nok og får nok ud af at spille. Antoine har brugt interessen fra United, til at få sikret sig selv en bedre aftale.

En spiller med et niveau som Antoine kan kræve en højere løn, da han er blandt de bedste i verden. Derfor bør hans løn også afspejle sig i at han er så stor en stjerne, som han jo er. Men han elsker at være her, og jeg forventer han bliver hos os i nogle sæsoner endnu.

Han kan sagtens blive her endnu længere end et par sæsoner. Jeg håber bare at fansene forstår det, og ikke begynder at hade Antoine. Han har været velspillende og lavet mange mål, så derfor kan vi selvfølgelig godt lide at han er i klubben.”

Antoine Griezmann har siden 2014 spillet omkring 106 kampe, for den spanske storklub. Det er i lidt over 100 kampe blevet til omkring 62 mål for den franske stjerneangriber. Den 26-årige franskmand er en af verdens bedste angribere.

Læs også: Netflix: Juventus dokumentar-serie udgives i 2018