Atletico Madrid og FC Barcelona er ifølge medier nu tæt på, at nå til enighed om hvad franskmanden Antoine Griezmann skal ligge på. Da det er tydeligt at FC Barcelona viser stor interesse, i den velspillende Atletico-stjerne.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver nu, om at FC Barcelona har en stjerne i kikkerten. Det er en spiller som specielt FC Barcelona kender godt, fra den spanske La Liga. Spilleren spiller nemlig til dagligt hos Atletico Madrid.

Antoine Griezmann

(Photo: Getty Images)

Spilleren som rygtes mod FC Barcelona endnu engang, er den 27-årige franskmand Antoine Griezmann. Franskmanden har været super velspillende for Atletico Madrid, i løbet af den seneste lange periode.

Antoine Griezmann har en frikøbsklausul som FC Barcelona ifølge mediet, er klar til at udløse når vi når til sommerens transfervindue. Frikøbsklausulen lyder på 745.000.000 kroner, og som sagt så har Barcelona stor interesse i Antoine Griezmann.

Calciomercato skriver samtidig at FC Barcelona skulle være klar, til at betale en højere pris end Griezmanns frikøbsklausul, for at sikre sig franskmanden. Dog har FC Barcelona i den seneste tid forstærket sig, med nogle dyre stjerner.

Ousmane Dembélé er en af de to spillere, som har været omkostningsfulde for den store spanske klub. Den anden er så den tidligere Liverpool-stjerne Philippe Coutinho som også blev hentet til Camp Nou, for et kæmpe prisskilt.

De to spanske storklubber har ifølge et spansk medie, mere eller mindre nået til enighed om handlen. Det meldes ifølge mediet at der er repræsentanter fra de to klubber, som skal mødes i løbet af den kommende periode.

Når de to klubber til enighed, om prisen på Antoine Griezmann?

Emnet som de to klubbers repræsentanter skal blive enige om, er ifølge mediet en pris på franskmanden Antoine Griezmann. Derfor er det rimelig klart at det tyder på der kan ske store ting, når vi rammer sommerens transfervindue.

Da det jo på nuværende tidspunkt blot tyder på, at der mangler at komme et beløb på bordet som Antoine Griezmann skal koste.

Læs også: Planen er klar: Mourinho har to forsvarsstjerner i kikkerten