Der rygtes endnu engang forsvarsspillere mod Manchester United, og i dette tilfælde er det Samuel Umtiti. En anden spilelr som også er på tale er endnu engang Real Madrid-stopperen Raphael Varane.

Af Lasse D. Drescher

Der bliver gang på gang rygtet forsvarsspillere mod Manchester United. Det er ifølge mange medier og eksperter tydeligt, at Manchester United gerne vil forstærke deres forsvar til næste sæson.

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Mediet Don Balon melder nu ud at Manchester United skulle have stor interesse, i at sikre sig FC Barcelona-forsvarsspiller. Det er den franske midterforssvar Samuel Umtiti, som har været yderst velspillende for den spanske storklub.

Der er en frikøbsklausul på Samuel Umtiti, som ifølge det spanske medie ligger på omkring 450.000.000 kroner. Dog er der ifølge mediet i på nuværende tidspunkt tale om at FC Barcelona gerne vil forlænge, med franskmanden Samuel Umtiti.

Men der meldes også at det tyder på, at Samuel Umtiti ikke vil acceptere forlængelsen som FC Barcelona tilbyder. Hvad grunden så er til at Umtiti ikke er tilfreds, er ifølge mediet meget tvivlsom og det er derfor franskmanden nu sættes i forbindelse med et Barcelona-exit.

José Mourinho har i en længere periode vist usikkerhed om Manchester United-forsvaret. Eftersom at José Mourinho ønsker det bliver mere stabilt og solidt, og derfor skal der formentlig hentes forstærkninger til klubben.

Eric Bailly har været solid når han ikke har været skadet, og det forventes at Mourinho gerne vil finde en perfekt makker til Bailly. Der har været flere spillernavne på tale, men der er specielt to spillere som går igen hele tiden.

Det er FC Barcelona-forsvarsspilleren Samuel Umtiti som er en af de to spillere, som rygtes meget mod Old Trafford. Den anden spiller er en anden franskmand, nemlig Real Madrid-midterforsvaren Raphael Varane, som kender José Mourinho fra deres fælles tid i Madrid.

Læs også: Manchester United jagter stjerne hos europæisk storklub