Brasilianske Douglas Costa er en eftertragtet herre, hos Premier League-storklubben Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det engelske medie Daily Mirror, har Premier League-storklubben Manchester United interesse i brasiliansk kantspiller. Det er Bayern München-kantspilleren Douglas Costa, som i øjeblikket er udlejet til Serie A-storklubben Juventus.

(Photo by Boris Streubel/Getty Images)

Dog meldes der for tiden lidt om, at Juventus kunne have interesse i at sikre sig brasilianeren. Den 27-årige brasilianer fik ikke nok spilletid hos Bundesliga-storklubben, og derfor måtte han finde et sted hvor han kan få spilletid.

Brasilianeren har spillet 22 Serie A-kampe, for den italienske storklub i denne sæson. Det er i de kampe for Douglas Costa, blevet til to mål og seks assist. Der er samtidig sat en pris som det forventes, at Douglas Costa vil komme til at koste.

Den forventede pris på den brasilianske winger, ligger ifølge det engelske medie på omkring 340.000.000 kroner. Mediet fortælle samtidig at José Mourinho har spurgt ledelsen om lov, til at kunne hente Douglas Costa til Old Trafford.

Manchester United forventes at have planer om, at ville ud og handle ind når sommerens transfervindue åbner. Da de vil kæmpe med om trofæer og specielt Premier League-titlen, men i denne sæson er Manchester City lidt stukket af.

Går Manchester United ud og forstærker truppen til sommer?

Grunden til det kunne ifølge Daily Mirror være, at Guardiola og Manchester City har fået etableret et yderst stærkt mandskab. Det håber Manchester United også på at kunne til den komme sæson, så de kan være helt med i toppen.

Det er så der Douglas Costa kommer ind i billedet. Den brasilianske kantspiller kan ifølge medie nemlig godt blive en solid tilføjelse, til Manchester United-truppen. Specielt nu hvor Douglas Costa er så velspillende, og når han får meget spilletid hos Juventus.

Læs også: Enden er nær: Disse stjerner spiller deres sidste VM til sommer