Antoine Griezmann rygtes ifølge spansk medie væk, endnu engang. Der er igen interesse fra Manchester United, og Griezmann fortæller at Manchester United godt kunne være en mulighed.

Af Lasse D. Drescher

Atletico Madrid-stjernen Antoine Griezmann har i en længer periode, været rygtet væk fra den spanske storklub. Der er endnu engang stor interesse fra Premier League-storklubben Manchester United.

(Photo by Srdjan Stevanovic – UEFA/UEFA via Getty Images)

Mediet Football-Espana skriver at den franske stjerne, stadig ikke har planer om at forlænge kontrakten. Det meldes at Antoine Griezmann har afsløret i et interview, at Manchester United kunne være destinationen for ham.

Antoine Griezmann udtaler følgende til Football-Espana:

“Manchester United er en mulighed for mig. Jeg har et godt venskab med Paul Pogba, men han vil lade mig afgøre det helt på egen hånd. Sandheden er at jeg ikke ved, om jeg spiller i en Manchester United trøje en dag.”

Antoine Griezmann har i de seneste par sæsoner, været en af verdens bedste på hans position. Den 26-årige er stadig ret ung, og derfor forventes det at Atletico-stjernen stadig kan nå at udvikle sig endnu mere.

Den franske stjerne har samtidig afsløret at hans idol, er den engelske fodboldlegende David Beckham. Beckham var en stjerne hos Manchester United, og mediet mener det kan påvirke Antoine Griezmanns valg.

Atletico-stjernen og Atletico-manskabet er super velspillende, både i La Liga men også i Champions League. Derfor er det lidt tvivl om, hvor vidt Antoine Griezmann egentlig har grund til at forlade den spanske storklub.

I de seneste par sæsoner har Atletico Madrid været en betydeligt stærkere europæisk storklub, end Manchester United har været. Men mon ikke Paul Pogba og den forhøjede løn kan lokke den franske angrebsspiller, til Old Trafford.

Læs også: 6 ting disse sjove statistikker kan lære os om Premier League: Crystal Palaces angreb er bedre end Chelseas og Southampton har brug for en ny angriber