Dortmunds helt store stjerne, Pierre-Emerick Aubameyang kan nu afsløre, at han har modtaget et meget stort tilbud denne sommer.

LIVERPOOL, ENGLAND – APRIL 14: Marco Reus of Borussia Dortmund celebrates scoring his team’s third goal with Pierre-Emerick Aubameyang during the UEFA Europa League quarter final, second leg match between Liverpool and Borussia Dortmund at Anfield on April 14, 2016 in Liverpool, United Kingdom. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Denne sommer er Dortmunds angrebsprofil Pierre-Emerick Aubameyang kædet sammen med flere storklubber rundt omkring i Europa.

Hovedpersonen bag alle de mange rygterne afslører nu selv, at han har afvist et stort tilbud fra en kinesisk klub.

LÆS OGSÅ: Dortmund forsikrer: Dembelé ikke til salg

-Det er rigtigt, at jeg har modtaget et tilbud fra Kina. Men jeg tror, at kineserne har haft svært ved at komme med et ordentligt bud til Dortmund, siger Aubameyang til Welt am Sonntag og fortsætter:

-Jeg mener ikke, at der er lige så professionelle forhold i Kina som i Europa, men det er kun normalt, at man tænker over det, når man bliver tilbudt så mange penge.

LÆS OGSÅ: Gerrard ikke i tvivl: Sådan bliver top fire i Premier League

-Jeg ved, at mange mennesker siger, at man ikke skal tage til Kina, da det vil være et skridt tilbage. Men jeg tror også, at alle vil overveje det, hvis de modtager så stort et tilbud.

Dortmund har afvist alle spekulationer om et salg af Aubameyang denne sommer.

LÆS OGSÅ: Åh nej: Arsenal må undvære to spillere mod Leicester